Struktura udruge

UPRAVNI ODBOR

Kristina Vidan, predsjednica udruge od njenog osnivanja 2004.g
Fizioterapeut zaposlena u  KBC Split, udana,majka troje djece. Područje rada  fizioterapija koja se bavi zdravljem žena i rani neuromotorni razvoj djece, predstavnik Hrvatske u Međunarodnom udruženju fizioterapeuta koji se bave zdravljem žene (IOPTWH),stručni suradnik na studiju fizioterapije u Splitu, voditelj radionica u okviru trajne edukacije za fizioterapeute i jedan od autora hrvatskih Kliničkih smjernica za vježbanje u trudnoći, autor programa Mame i bebe vježbaju i radionice Tehnike disanja i relaksacije na porodu.
Ostala područja interesa : prirodne metode poroda, prava žene na porodu, dojenje, prava djece i rani razvoj djece.

Primarijus  dr.med.Lidija   Pejković  – spec.ginekologije i opstetricije  član Upravnog Odbora udruge od 2013.g i volonter predavač od njenog osnutka 2004.g. Specijalist ginekolog od  1996.g, a od 2009.g  odlukom Ministarstva  zdravlja primarijus.  2014. Dobitnik nagrade  za najustrajnijeg volontera Kluba trudnica i roditelja Split. Do sada objavila veliki broj znanstvenih radova i aktivno učestvovala u radu brojnih stručnih događanja.  U javnim glasilima redovito objavljuje članake  sa temama  koje promiču javnozdravstvene probleme. Osobito se zalaže za uvođenje Plana poroda u svakodnevnu primjenu hrvatskih rodilišta. Majka  dvaju kćeri, Rine i Sonje, a od  2014. i  Martina  baka.

Margarita Vržina , izvršna direktorica

Ivana Carev, članica UO

Zrinka Radunić, članica UO

ZAPOSLENICI

Ana Čaljkušić, viši fizioterapeut,udana,majka dvoje djece,zaposlena je u Klubu trudnica i roditelja Split od 2011.godine. Licencirani fizioterapeut za vođenje tjelesnih aktivnosti u trudnoći. Instruktorica disanja I relaksacije na porodu u okviru projekta “Znanjem do poroda bez straha”. U prostorima Kluba svakodnevno vodi programe vježbanja  za trudnice, postnatalni pilates, mame i bebe vježbaju i medicinsku gimnastiku.

Ivona Stipić – ekonomist na stručnom osposobljavanju u udruzi od 10.04.2016. , a zatim i administrator projekta.
Volontira u Domu za odgoj djece bez odgovarajuće skrbi Miljenko i Dobrila . Završila je edukaciju Programa Step – Mala škola udruga i Menadžment volontera , te je licencirani koordinator volontiranja.

SKUPŠTINA

 • Redovni članovi (19 osoba) Skupštine su:➢  KRISTINA VIDAN➢  LIDIJA PEJKOVIĆ➢  LIVIA CIGIĆ

  ➢  IVANA CAREV

  ➢  NELA JURKO

  ➢  VESNA ŽIVKOVIĆ

  ➢  KRISTINA KORUN CURIĆ

  ➢  MARIN JUKIĆ

  ➢  MARIJA PRANIĆ

  ➢  NEDA PLEIĆ

  ➢  BLANKA LABURA

  ➢  MARINA MARKOVIĆ

  ➢  DARIA POVH ŠKUGOR

  ➢  JULIJA MARDEŠIĆ

  ➢  ANA BARTULOVIĆ

  ➢  ANA ČALJKUŠIĆ

  ➢  ALENA LAZARUŠIĆ

  ➢  ZRINKA RADUNIĆ

  ➢  NIKOLINA ERGOVIĆ