Struktura udruge

Struktura udruge

UPRAVNI ODBOR

Kristina Vidan, predsjednica udruge od njenog osnivanja 2004.g
Fizioterapeut zaposlena u  KBC Split, udana,majka troje djece. Područje rada  fizioterapija koja se bavi zdravljem žena i rani neuromotorni razvoj djece, predstavnik Hrvatske u Međunarodnom udruženju fizioterapeuta koji se bave zdravljem žene (IOPTWH),stručni suradnik na studiju fizioterapije u Splitu, voditelj radionica u okviru trajne edukacije za fizioterapeute i jedan od autora hrvatskih Kliničkih smjernica za vježbanje u trudnoći, autor programa Mame i bebe vježbaju i radionice Tehnike disanja i relaksacije na porodu.
Ostala područja interesa : prirodne metode poroda, prava žene na porodu, dojenje, prava djece i rani razvoj djece.

Primarijus  dr.med.Lidija   Pejković  – spec.ginekologije i opstetricije  član Upravnog Odbora udruge od 2013.g i volonter predavač od njenog osnutka 2004.g. Specijalist ginekolog od  1996.g, a od 2009.g  odlukom Ministarstva  zdravlja primarijus.  2014. Dobitnik nagrade  za najustrajnijeg volontera Kluba trudnica i roditelja Split. Do sada objavila veliki broj znanstvenih radova i aktivno učestvovala u radu brojnih stručnih događanja.  U javnim glasilima redovito objavljuje članake  sa temama  koje promiču javnozdravstvene probleme. Osobito se zalaže za uvođenje Plana poroda u svakodnevnu primjenu hrvatskih rodilišta. Majka  dvaju kćeri, Rine i Sonje, a od  2014. i  Martina  baka.

Alena Lazarušić izvršni direktor udruge od 2008. godine.
Po struci  ekonomist sa nizom edukacija za upravljanje projektima. U Klubu vodi projekte  Znanjem do poroda bez straha , Male tajne roditeljstva , Sigurna mreža -prevencija internet nasilja kod djece i Edu-demos – učimo djecu demokraciji . Pozivom na kontakt telefon i mobitel naše udruge najčešće ćete imati priliku čuti njen glas , osobni kontakt s korisnicima  smatra najvećom blagodati ovog posla

Ivana Carev

Zrinka Radunić

ZAPOSLENICI

Ana Čaljkušić, viši fizioterapeut,udana,majka dvoje djece,zaposlena je u Klubu trudnica i roditelja Split od 2011.godine. Licencirani fizioterapeut za vođenje tjelesnih aktivnosti u trudnoći. Instruktorica disanja I relaksacije na porodu u okviru projekta “Znanjem do poroda bez straha”. U prostorima Kluba svakodnevno vodi programe vježbanja  za trudnice, postnatalni pilates, mame i bebe vježbaju i medicinsku gimnastiku.

Ivona Stipić – ekonomist na stručnom osposobljavanju u udruzi od 10.04.2016. , a zatim i administrator projekta.
Volontira u Domu za odgoj djece bez odgovarajuće skrbi Miljenko i Dobrila . Završila je edukaciju Programa Step – Mala škola udruga i Menadžment volontera , te je licencirani koordinator volontiranja.

SKUPŠTINA

 • Redovni članovi (19 osoba) Skupštine su:➢  KRISTINA VIDAN➢  LIDIJA PEJKOVIĆ

  ➢  LIVIA CIGIĆ

  ➢  IVANA CAREV

  ➢  NELA JURKO

  ➢  VESNA ŽIVKOVIĆ

  ➢  KRISTINA KORUN CURIĆ

  ➢  MARIN JUKIĆ

  ➢  MARIJA PRANIĆ

  ➢  NEDA PLEIĆ

  ➢  BLANKA LABURA

  ➢  MARINA MARKOVIĆ

  ➢  DARIA POVH ŠKUGOR

  ➢  JULIJA MARDEŠIĆ

  ➢  ANA BARTULOVIĆ

  ➢  ANA ČALJKUŠIĆ

  ➢  ALENA LAZARUŠIĆ

  ➢  ZRINKA RADUNIĆ

  ➢  NIKOLINA ERGOVIĆ

One Comment

 1. Željka Vučinić
  ožujak 24, 2017 at 8:09 pm Odgovori

  Cijenjeni ,
  Ja sam Željka Vučinić edukacijski rehabilitator.Radim na Dječjem odjelu u Općoj bolnici Dr.Josip Benčević u Sl.Brodu od 1990 godine.Kako radim rane intervencije u dojenačjoj dobi od 1990. zbog nedostatka stručne literature na našem području napisala sam knjigu Kretanje je djetetova radost još 2001. god. gdje sam objasnila cjelokupan razvoj djeteta od rođenja do druge godine života.Dane su vježbe rane razvojne gimnastike od novorođenačke dobi do prve god. života,prema mjesecima,a kasnije od 1.-15.god. po kalendarskoj dobi djeteta.Kako je knjiga već odavno prodana došla sam na ideju da proširim izdanje i da je nadopunim slikama i fimovima rane razvojne gimnastike od novorođenačke dobi do godine dana života (prema razvojnim fazama).Snimano je u mojoj ambulanti upravo ono što radim svakodnevno s roditeljima i bebicama već 27 godina.Novo izdanje je u pripremi za tisak.Recenzije su napisali poznati fizijatri i pedijatri.
  Zanima me da li je vaša udruga zainteresirana za kupnju moje knjige i promoviranja iste među trudnicama i mladim majkama koji su korisnici vaših usluga,tečajeva i sl.?
  Drugo nadopunjeno izdanje moje knjige imati će novi naslov VJEŽBAM-RASTEM.Nadam se vašem odgovoru i mogućoj suradnji.
  Lijep pozdrav iz Slavonskog Broda,Željka Vučinić,dipl. defektolog,edukacijski rehabilitator

Leave a Comment

Your email address will not be published.