POZIV NA JAVNO PREDSTAVLJANJE REZULTATA ISTRAŽIVANJA O POJAVNOSTI PROBLEMA ELEKTRONIČKOG NASILJA NAD I MEĐU DJECOM I MLADIMA NA PODRUČJU SPLITA I SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE 20.5.2021. U 19:00

Istraživanje putem on-line upitnika za roditelje djece i mladih te putem 4 fokus grupe za odgojitelje djece predškolske dobi, učitelje razredne nastave, predmetne nastavnike, stručne suradnike iz ustanova predškolskog odgoja, škola, organizacija civilnog društva te djecu i mlade je  provodio Klub trudnica i roditelja Split u suradnji sa sociologinjom Jelenom Budimlić, u partnerstvu s Udrugom udomitelja i posvojitelja djece Tobolac te uz potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike na području Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije,  u razdoblju od lipnja 2020. do svibnja 2021. godine.

Rezultati ovog istraživanja su značajni, jer predstavljaju prve konkretne sociološke podatke o pojavnosti ovog problema na užem  području naše županije i daju nam konkretniji uvid u razmjere pojavnosti elektroničkog i drugih oblika nasilja nad i među djecom i mladima.

Pozivamo vas da se uključite u javnu on line prezentaciju rezultata putem Zooma prijavom na naš e-mail:

info@klubtrudnica-split.hr

putem kojeg ćemo vam poslati link i pozivnicu za sudjelovanje.

Veselimo se vašem sudjelovanju!